ESZA - Enneagram Személyiség Alapteszt az önismerethez

Tudnivalók az enneagram tesztről

Enneagram Személyiség Alapteszt (ESZA)

Az ESZA egy nemzetközi kutatáson és méréseken alapuló enneagram személyiségteszt.
Az alapteszt ingyenes, az eredmények regisztráció nélkül is megtekinthetők.

Felhasználhatóság: Ez a teszt szabadon elvégezhető, és kizárólag oktatási célokat szolgál. Pszichológiai tanácsadásként való felhasználásához a fejlesztők nem járulnak hozzá. A teszt pontosságára garancia nem adható, mivel a személyiség enneagram terültén nem létezik tudományosan hitelesített referencia. A teszt kitöltője ugyancsak tudomásul veszi, hogy a válaszait rögzíthetjük és névtelenül felhasználhatjuk kutatásra és statisztikai feldolgozásra.

Részletesen a tesztről »
Ennagram teszt értékelés

A teszt kiválasztása

Kérjük gondold át, az alábbiak közül melyik lehetőségre vállalkozol.


Egyszerűsített tesztelés » Ezt az egyszerűsített 20 kérdéses változatot akkor válaszd, ha csupán át akarod nézni a teszt működést. Ha igazán pontos enneagram térképet szeretnél magadról, szánj időt a részletes tesztre is.


Részletes tesztelés » Ezt akkor válaszd, ha van egy nyugodt 10 perced egy 63 kérdéses önismereti tesztre. Az itt kapott eredményed segíti a teszt pontosítását és fejlesztését, ezért kérjük, ennél a választásnál ne "TOTÓ-zz"!


Regisztrált tesztelés (jelenleg inaktív) » Ezt regisztráció és bejelentkezés után válaszd, ha az eredményedet később is meg szeretnéd tekinteni az adatlapodon. Bejelentkezett tagok újra tesztelhetnek, ez a korábbi eredményeit felülírja.


Inkább máskor